26 mei 2021


Hip & Safe
Eind mei is Anita'sChoice goedgekeurd volgens de richtlijnen van HippeShops.nl. Dit betekend dat je bij ons Hip & Safe kunt shoppen.

 

Wat maakt Hippe Shops uniek?

Het blog- en inspiratie platform voor webwinkelen op z’n hipst – HippeShops.nl – onderscheidt zich van andere webshop portals door alleen díe webshops toe te laten die de juiste balans bieden tussen Hip & Safe winkelplezier. Deze hippe shops zijn op internet makkelijk te herkennen aan het Hip & Safe label.
Hippeshops.nl is het eerste en enige platform dat sinds 2010 webshops scant op zowel de hipheidsfactor als op veilig online winkelgemak en originaliteit. 

Don’t fit in- stand out!

Hippe Shops doelgroep

De bezoekers van Hippeshops.nl zijn over het algemeen hoger opgeleide vrouwen (25-55 jaar) – maar we zien tot ons grote genoegen ook vaker mannen – met gevoel voor stijl, oog voor trends, passie voor design,  zelfbewust en maatschappelijke betrokken. 
De doelgroep is actief op internet en shopt graag online: fashion & beauty must-haves, lifestyle producten en interieurspullen. 


Ook jonge gezinnen spotten graag de hipste spulletjes voor hun kinderen op de blogsite. Niet alleen de hipheidsfactor en exclusiviteit spelen een prominente rol want ook het ecovriendelijke, biologisch verantwoord en fair trade aspect neemt een belangrijke plaats in.


De bezoekers van Hippeshops hebben smaak, zijn levensgenieters en fervente online shoppers die weten wat ze willen en nemen alleen genoegen met bijzondere webshops met een hip en vernieuwend assortiment en professionele leveringsvoorwaarden. 
Dit alles smaakvol gepresenteerd met een hippe touch.


De Hippe Shops doelgroep hecht daarbij – net als de redactie – veel waarde aan criteria zoals stijl, kwaliteit, milieu en de herkomst van een product.

© 2015 - 2022 Anita'sChoice Wonen & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel