LilyFlame

Als je de tekst op het mooie blik leest dan gaan je gedachtes al alle kanten op. Exquisite, It's time to shine! Ja wat moet je daar nou voor geur bij bedenken? Heel lastig dus wij hebben het in de webshop zo goed mogelijk omschreven.
  

Tijdens evenementen zetten we veel van de blikken open en het is fantastisch om te horen en te zien waar mensen aan denken als ze de verschillende blikken ruiken. De ene vindt een geur naar babybillen ruiken en de ander krijgt weer een herinnering boven van hun jeugd.
Freshly cut Grass, zou dat dan echt? Jazeker dit is echt de geur van vers gemaaid gras, daar is geen twijfel over mogelijk.

  

Wat is er anders dan de normale geurkaars?
Welkom in de wondere wereld die LilyFlame heet. Vanuit het Engelse Somerset gepassioneerd in het maken van kaarsen die een twinkeling in je ogen brengen. Niet alleen een magische combinatie van heerlijke geuren, stoere ontwerpen en grappige namen zijn al geprobeerd te evenaren door andere maar LilyFlame blijft koploper in Engeland.

Gebruiksaanwijzing 
Met de juiste aanwijzingen haal je het maximale uit jouw LilyFlame.
Haal je de deksel van het blikje dan zie je 4 “puntjes” uit de kaars steken, deze vormen 2 geuren en gemengd met de basisgeur heb je er dus 3.
  
Als je het blikje ronddraait onder je neus gaan deze geuren zich vermengen en ruik je pas goed de kaars. Steek de kaars aan en laat deze 1 uur branden en vervolgens blaas je de kaars uit. De geur zal zich verspreiden door de ruimte, de kaars brand niet alleen in het midden op en je kaars heeft een brandduur van 35 uur.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik sommige kaarsen ( ja ze moeten “helaas” ook getest worden) geeneens aan hoef te steken om de heerlijke geur al te krijgen.

Enjoy your LilyFlame!

© 2015 - 2022 Anita'sChoice Wonen & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel