Sorteer op
 • Chilly's Bottle 500ml allblack matte
  Chilly's Bottle 500ml allblack matte

  Chilly Bottle 260ml allblack matte is herbruikbaar, voor dagelijks koud en warm gebruik. De stijlvolle drinkfles die het gemak van de plastic waterflesje combineert met milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles.

  € 27,50
 • Chilly's Bottle 260ml Tropical Elephant
  Chilly's Bottle 260ml Tropical Elephant

  Chilly Bottle 260ml Tropical Elephant is herbruikbaar, voor dagelijks koud en warm gebruik. De stijlvolle drinkfles die het gemak van de plastic waterflesje combineert met milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle 500ml Pink matte
  Chilly's Bottle 500ml Pink matte

  De Chilly Bottle 500ml Matte Pink is herbruikbaar en voor dagelijks koud en warm gebruik. De stijlvolle drinkfles die het gemak van de plastic waterflesje combineert met milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles

  € 25,00
 • Chilly's Bottle 260ml AllBlack matte
  Chilly's Bottle 260ml AllBlack matte

  De Chilly Bottle 260ml allblack is herbruikbaar en voor dagelijks koud en warm gebruik. De stijlvolle drinkfles die het gemak van de plastic waterflesje combineert met milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles.

  € 22,50
 • Chilly's Bottle 260ml Black matte
  Chilly's Bottle 260ml Black matte

  De Chilly Bottle 260ml black is herbruikbaar en voor dagelijks koud en warm gebruik. De stijlvolle drinkfles die het gemak van de plastic waterflesje combineert met milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles.

  € 20,00
 • Chilly's Bottle 260ml Stainless Steel
  Chilly's Bottle 260ml Stainless Steel

  De Chilly Bottle 260ml stainless is herbruikbaar en voor dagelijks koud en warm gebruik. De stijlvolle drinkfles die het gemak van de plastic waterflesje combineert met milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles.

  € 20,00
 • Chilly's Bottle 500ml Stainless Steel
  Chilly's Bottle 500ml Stainless Steel

  De Chilly Bottle 500ml stainless is herbruikbaar en voor dagelijks koud en warm gebruik. De stijlvolle drinkfles die het gemak van de plastic waterflesje combineert met milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles.

  € 25,00
 • Chilly's Bottle 500ml Black matte
  Chilly's Bottle 500ml Black matte

  De Chilly Bottle 500ml black is herbruikbaar en voor dagelijks koud en warm gebruik. De stijlvolle drinkfles die het gemak van de plastic waterflesje combineert met milieuvriendelijke voordelen van de traditionele veldfles.

  € 25,00

De Chilly drinkfles werd opgericht in 2010 door James Butterfield en Tim Bouscarle met een missie: stop het gebruik van plastic-waterflesjes en schakel over op herbruikbare waterflessen, de Chilly's Bottle.
Een moderne stijlvolle waterfles dat het gemak van een plastic waterflesje combineert met hoogwaardig technologisch vernuft en de milieuvriendelijke voordelen van een traditionele veldfles.

Alle Chilly's Bottles zijn verpakt in gerecyclede kartonnen kokers die ook weer recyclebaar zijn. 

De Chilly waterfles kan niet in de vaatwasser.
De fles kan na gebruik worden schoongemaakt in een sopje en kan het beste worden weggezet zonder de dop er op.

 

© 2015 - 2022 Anita'sChoice Wonen & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel