17 februari 2021
???????????????????????????????????????????????? ???????? ???????? ????????????????????????????????????

      

Gewaagd... maar eenmaal getemd zijn ze passend in je interieur.
Wild Life, de wilde dieren zijn bijna niet meer weg te denken in de styling van je huis.
Bij iedereen staat haast wel iets in huis wat een dierlijk tintje heeft. Denk aan een patroon, stof van kussens, een behang waar een dierlijke print in zit of kaarsenstandaards.

In de oudere huizen zie je nog vaak levensechte dierenkoppen aan de wand hangen maar er wordt nu vaker gekozen voor een variant die nep is maar niet van echt te onderscheiden.
Dit heeft vaak te maken met de manier waarop de echte schedels zijn “gemaakt” en dat kan niet iedereen waarderen. Wij kiezen zelf ook de skull in de “nep” variant. Voor in kinderkamers heb je ook hele toffe knuffelzachte dierenkoppen voor aan de muur.

De traditionele wollen vloerkleden van toen hebben nu ook plaatsgemaakt voor toffe koeienvachten in zwart-wit of bruin-wit tinten. De kleine, veelal konijnen, vachtjes op tafel geven ook vaak net even die extra sfeer als je die onder een windlicht legt.

Aan de wand zie je vaak schilderijen of lijstjes met een afbeeldingen van dieren. De nostalgische prents in houten standaards kun je mooi op een sidetable achter je bank neerzetten. Een opvallende vaas met bloemen en een lichtpunt zorgen hier voor een mooi geheel.

       

???????????????????????????? ????????????????????????????

Vind jij de dierenprint erg mooi maar passen al die gewaagde kleuren niet bij jou of wordt je daar onrustig van? Niet doen, in je woonkamer moet je je thuis voelen en niet opgejaagd.
Grote kans dat in dit geval jouw basis al vrij rustig is in bv naturel tinten of skandinavische tinten.
Een paar subtiele items behoudt deze rust, een behang in naturelkleuren waar een kleine dierenprint in zit, een leuke poef met een aaibare stof. Kies ook voor wat kleine dierenaccessoires in dezelfde kleur zoals goud.
Zo geniet je van het Wild Life maar wel in jouw rustige omgeving.
 

    

???????????????????????????????????????? ????????????????????????????

Ben jij dol op kleuren en kan het niet gek genoeg voor jou? In dit geval kun je helemaal losgaan, combineer meerdere prints met elkaar en het liefst allemaal met veel kleur.
Bohemian prints hebben vaak al veel verschillende kleuren en dieren erin zitten.
Mix kussens op je bank met verschillende kleurstellingen en patronen, het liefst ook aaibaar en het is mooi als je verschillende maten op je bank neerlegt.
Ben jij niet van het behang? Lijstjes in verschillende maten met kleurrijke dierenportretten erin kunnen erg mooi staan als je ze allemaal dicht bij elkaar ophangt.
Zo komt jouw dierenrijk tot leven!

  

© 2015 - 2022 Anita'sChoice Wonen & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel