01 juli 2020

Kaarsen buiten
Bij kaarsen denk ik aan gezelligheid en extra sfeer. Momenteel zijn er zo ontzettend veel verschillende kleuren, vormen en soorten kaarsen te koop dat er altijd wel iets in jouw stijl bij zit.

  

Dinerkaarsen
De gewone "simpele" dinerkaars is nog steeds een grote hit en bestseller. De klassieke stijl is in een kandelaar op het midden van de tafel. Maar er is al enige tijd een nieuwe trend gespot: dinerkaarsen in een grote emmer. Super tof  voor op het strand, het terras of jouw tuin en gemakkelijk te maken!

  

Emmers met zand
Steek verschillende dinerkaarsen bij elkaar in een emmer die je vult met zand. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om verschillende kleuren met elkaar te combineren of kiezen voor één kleur. Bij een Skandinaische stijl is wit de favoriete kleur voor deze emmer vol kaarsen: de witte dinerkaarsen stralen rust uit en zorgen toch voor een warme, intieme sfeer. Bij een Ibiza stijl zijn het vooral veel verschillende kleuren die voor de gezellige sfeer zorgen.

   

Kijk uit met kaarsvet!
Zet de kaarsen iets schuin voor een speels effect. Mocht je ervoor kiezen om de kaarsen schuin te zetten, zorg er dan wel voor dat het kaarsvet niet buiten de emmer valt. De lonten richten dus altijd naar de binnenkant van de emmer. Zo voorkom je achtreaff veel poetswerk.

Maak je sfeer compleet
Om de emmer te vullen, kan naast zand ook gebruik worden gemaakt van wat extra kiezels of schelpen. Zo maakt u de strand-sfeer helemaal compleet! Kleine tip: zorg dat de onderkant van de kaars wel stabiel staat en mijn voorkeur heeft dan zand met daar bovenop een laagje decoratie.
Vul een glazen schaal met zand en in het midden paar oesterkaarsen

Wind
Omdat de kaarsen vrij staan, is het belangrijk dat de kaarsen niet in de volle wind staan. 
Koop een brede cilindervaas en je kunt de emmer daarin zetten en zo heb je geen last van de wind maar wel plezier van de kaarsen. Ook diverse kandelaars kun je op deze manier meenemen naar buiten, mits ze wel stabiel in de cilindervaas staan.


Bron: foto van Pinterest

  Geniet van het heerlijke buitenleven  

 

© 2015 - 2022 Anita'sChoice Wonen & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel