21 mei 2019


De HandedBy collectie

De 𝐻𝑎𝑛𝑑𝑒𝑑𝑏𝑦 tas spotte ik tijdens een evenement bij een dame op haar schouder. Ik vond hem gelijk leuk dus daar begon mijn speurtocht over het internet.
Allerlei termen heb ik erin gegooid om vervolgens bij dit merk uit te komen.

Hoe "simpel" was het want deze unieke collectie is te herkennen aan een merkstempel in de vorm van een handdruk.

 

  
Verbaasd en super tof dat zij niet alleen tassen in hun collectie hebben maar veel meer! Voor een webshop in woon en lifestyle producten is dit natuurlijk perfect.
Inlogcodes aangevraagd en na controle hiervan een mooie brochure ontvangen via de post.
Ik kan je vertellen dat ik dit toch altijd wel heel fijn vindt hoor om lekker te bladeren en overal post-its op te plakken wat ik allemaal wil inkopen, net als vroeger met de Wehkamp en de Otto.

Jeetje wat kun je hebberig worden als je zoveel moois ziet in diverse kleuren.
Shoppers in diverse maten en kleuren, rugzakken, festival tasjes en handtassen.


Baskets in lage en hoge modellen om bijvoorbeeld een grote plant in te zetten of juist voor in de kinderkamer met luiers erin. Zo veel mogelijkheden!
 

Even terug naar hoe het begon
Waar staat de naam HandedBy nou eigenlijk voor? De merkstempel in de vorm van een handdruk die je op ieder product kunt terugvinden staat voor 100% kinderarbeid vrij en dat het op een eerlijke manier gemaakt is. Dit is toch wel iets waar ik heel blij van kan worden en met mij natuurlijk veel meer mensen.
De producten worden met de hand gevlochten en aan elk product hangt een kaartje van de maker zodat je bijvoorbeeld kan lezen want zij doen met het loon dat ze ontvangen van het vlechten.

Om het milieu nog minder te belasten wordt er gebruik gemaakt van gerecycled plastic en bamboe. Ongeveer 300 handwerk(st)ers werken mee aan de collecties, dit zijn gekwalificeerde mensen die na het werk op de rijstvelden thuis het vlechtwerk maken.
Deze extra bron van inkomsten zorgt ervoor dat zij hun gezin steeds beter kunnen voorzien van de basisbehoeften zoals gezondheid en veilige huisvesting maar ook dat de kinderen naar school kunnen gaan. De vlechters gebruiken eeuwenoude handwerktechnieken die vragen om veel geduld en respect. 

Nu snap je denk ik waarom ik zo blij wordt van dit merk, je hebt een prachtig product met een fantastisch verhaal 

Onderin mijn webshop vind je de collectie die wij momenteel hebben van HandedBy.

Sorteer op
Β© 2015 - 2022 Anita'sChoice Wonen & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel