Onze woonstijl?
Goud, Zilver, zwart en wit. 
Kleuren die wij vaak al gebruikten maar nu onze primaire kleuren zijn geworden. 
Een behoorlijke switch want we zijn ooit begonnen in het kleurrijke IbizaStyle, super tof maar niet helemaal ons ding meer.
Onze liefde voor natuurlijke materialen is niet verdwenen dus blijven materialen zoals hout, beton en metaal in ons assortiment en prachtig te combineren als tegenhanger van bv zwart.

Fairtrade en/of handmade blijft een belangrijke factor binnen onze collectie. Onze stijl mag stoer, scandinavisch met veel rustige kleuren zijn maar ook goed te combineren met wat de klanten al thuis hebben staan. 

Ik ben Anita en woon in Kudelstaart (Gemeente Aalsmeer) en ik verkoop accessoires waar ik een "Feel Good" moment van krijg. Soms heb je net die ene prachtige of aparte accessoire "nodig"op jouw sfeerhoek compleet te maken.

Naast de webshop staan onze accessoires ook in een aantal Conceptstores verdeeld door Nederland en zijn wij geregeld te vinden op diverse evenementen op prachtige locaties. Dit doe ik allemaal niet alleen, ik heb een fantastische moeder die graag meegaat op inkoop en het leuk vindt om op evenementen te helpen met het stylen van de kraam en de klanten te ontmoeten. 

We blijven altijd op zoek naar unieke items waar we er maar een aantal van inkopen om zo het assortiment zo divers mogelijk te houden. Sommige met een prachtig verhaal en andere gewoon omdat het zulke mooie vormen heeft van hout met een stoere en robuuste uitstraling. Lantaarns in verschillende stijlen en waanzinnige kaarsen en tassen. Het enige dat jullie nog moeten doen is het in jullie eigen huis stylen.

Onze mode accessoires zullen steeds meer verdwijnen op een paar mooie merken na.

Veel plezier met shoppen! 

Postadres:
Anita´sChoice
Edisonstraat 1
1433 KE Kudelstaart

KvK: 62943537
btw: NL002166532B31

Whats app: 06-31795302
E: info@anitaschoice.nl

© 2015 - 2020 Anita'sChoice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel