Anita'sChoice is een online webshop met als hoofdkleuren:
Goud, Zilver, zwart en wit. 

Ik ben ooit begonnen in het kleurrijke IbizaStyle, super tof maar niet helemaal mijn ding meer.
De liefde voor natuurlijke materialen is niet verdwenen dus blijven materialen zoals hout, beton en metaal in het assortiment en prachtig te combineren als tegenhanger van bv zwart.

De stijl mag stoer, scandinavisch met veel rustige kleuren zijn maar ook goed te combineren met wat de klanten al thuis hebben staan. 

Ik ben Anita en woon in Kudelstaart (Gemeente Aalsmeer) en ik verkoop accessoires waar ik een "Feel Good" moment van krijg. Soms heb je net die ene prachtige of aparte accessoire "nodig" om jouw sfeerhoek compleet te maken.

Naast de webshop staan de Woon en Lifestyle producten ook in de Conceptstore FeelYourWeb in Lisse
 en zijn wij geregeld te vinden op diverse evenementen op prachtige locaties.

Dit doe ik allemaal niet alleen, ik heb een fantastische moeder die graag meegaat op inkoop en het leuk vindt om op evenementen te helpen met het stylen van de kraam en de klanten te ontmoeten. Mede hierdoor praat ik ook vaak in de "wij of ons" vorm.

Ik ben altijd op zoek naar unieke items waar ik er maar een aantal van inkoop om zo het assortiment zo divers mogelijk te houden. Sommige met een prachtig verhaal en andere gewoon omdat het zulke mooie vormen heeft van hout met een stoere en robuuste uitstraling. 
Het enige dat jullie nog moeten doen is het in jullie eigen huis stylen.


Stijlvolle groet,
Anita

 

© 2015 - 2021 Anita'sChoice | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel